Polispark.nl: de ideale route naar de goedkoopste autoverzekering

Sinds 2016 is er voor het eerst sinds jaren weer sprake van een stijging van de premies voor autoverzekeringen. Als gevolg daarvan is er een extra prikkel om regelmatig te checken of je nog wel beschikt over de goedkoopste autoverzekering. Wij mogen sindsdien dan ook steeds meer mensen verwelkomen op onze website. Ben je naast een scherpe premie op zoek naar een professionele partij die jou bijstaat in de zoektocht naar besparing? Check dan via onze vergelijker meteen je premie en verzeker jezelf van de laagste premie!

Doordat premies sinds afgelopen jaar ineens zo’n vlucht hebben genomen, is het verstandig om na premiestijging te zoeken naar een voordeligere verzekeraar. Met een toename van de premies kan er sprake zijn van flinke prijsverschillen tussen de diverse aanbieders, waarmee het periodiek vergelijken van je verzekering lonend kan zijn. Uit een onlangs verschenen rapport van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat ‘voordeliger uit kunnen zijn’ één van de belangrijkste redenen is voor de consument om over te stappen.

Steeds meer vergelijkingen naarmate premie verder stijgt
Gemiddeld was de stijging van de premie in 2016 al zo’n 20%. Dit is vermoedelijk slechts het begin: de premies zullen de komende jaren eerder verder stijgen dan dalen. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat steeds meer autobezitters zullen gaan vergelijken en de overstap maken naar een andere verzekeraar.

Wij nodigen je van harte uit om regelmatig onze site te bezoeken om je te verzekeren van de goedkoopste autoverzekering. Wij kunnen een goedkope autoverzekering aanbieden omdat wij een gedegen acceptatie houden en daarbij de risico’s laag houden. Daardoor zijn wij in staat de premie zeer laag door te berekenen. Je kunt bij ons gemakkelijk en snel je goedkoopste autoverzekering afsluiten! Dit kan uiteraard online en geheel vrijblijvend, want mocht je toch elders goedkoper een autoverzekering kunnen afsluiten dan kun je de autoverzekering via Polispark.nl opzeggen binnen de bedenktijd van 2 weken.