Goedkoopste autoverzekering vergelijken!

Binnen 1 minuut een opmaat keuze uit meer dan 60 verschillende autoverzekeringen, vervolgens kun je direct een goede, maar goedkope autoverzekering afsluiten.

Goedkoopste autoverzekering zoeken maar ook online vinden?
Het is een hele online zoektocht om je goedkoopste autoverzekering te vinden. Wij, van Polispark, zijn er van overtuigd dat wij een goedkope en misschien wel de goedkoopste autoverzekering kunnen aanbieden.

De goedkoopste autoverzekeringen kiezen
De goedkoopste autoverzekering is alleen te kiezen als er voldoende keuze is, wij vergelijken je gegevens met 120 aanbieders van autoverzekeringen en tonen dit overzichtelijk zodat je gemakkelijk je keuze kan maken.

Er wordt niet altijd de goedkoopste autoverzekering gekozen
De goedkoopste autoverzekering wordt meestal als eerste gekozen en afgesloten maar let wel op je eigen risico, deze is soms €100,00 maar kan ook oplopen tot €250,00, dit kan natuurlijk je keuze beïnvloeden!

Premies en voorwaarden van een online autoverzekering
De goedkoopste maandpremie hoeft dus niet altijd de goedkoopste autoverzekering te zijn. Vergelijken doen we dus op de maandpremie maar ook op de voorwaarden, eigen risico en op de verschillende dekkingen.

Waar moet je dus op letten?
Als je je goedkoopste autoverzekering hebt gevonden let dan ook op de voorwaarden en je eigen risico, deze verschillen namelijk altijd!

Wij zijn een verzekeringskantoor met een vergelijkingssite, online vergelijken van autoverzekeringen, dit doen wij al meer dan 40 jaar (sinds 1972). Je bent dus welkom bij een vertrouwd, zeker en transparant bedrijf!