Energiekosten vergelijken

Energiekosten vergelijken en direct besparen! Wij vergelijken alle energieleveranciers en laten je eenvoudig overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Energiekosten vergelijken met dé onafhankelijke energievergelijker van Nederland. Vergelijk alle energieleveranciers, stap zorgeloos over en bespaar tot €450 per jaar!

Banner van ENGIE Energie over 1 jarig bestaan

Energiekosten vergelijken

Je bent op dé website om eenvoudig energie te vergelijken en om dus de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energiekosten vergelijken bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 5 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij Polispark.nl kun je tijdens het energiekosten vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling.

In 5 minuten je vaste lasten verlagen!

Energiekosten vergelijken en overstappen kan direct op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en tijdens het overstappen blijf je gewoon aangesloten op het energienet.