Aanschafwaarderegeling occassion: zoek de goedkoopste autoverzekering via Polispark.nl!

Heb je een andere auto gekocht? Vergelijk autoverzekeringen met elkaar om de verzekering te vinden die het beste bij je past! Kijk dan ook altijd naar de aanschafwaarderegeling van de verschillende verzekeraars. Met een goede regeling kun je namelijk veel geld besparen als je auto gestolen wordt of als hij total loss is. Bovenstaande valt te lezen in een nieuwsbericht van Independer.nl.

Koop je een tweedehands auto? Dan is het slim om te kijken welke autoverzekering een aanschafwaarderegeling heeft. Je krijgt dan het bedrag vergoed dat je voor de auto hebt betaald als je auto total loss is of als je auto wordt gestolen. Bij sommige verzekeraars geldt de aanschafwaarderegeling alleen als je je auto bij een BOVAG garage of merkdealer hebt gekocht en de aankoopbon hebt bewaard. In de polisvoorwaarden van je autoverzekering kun je zien welke eisen jouw verzekeraar stelt.

Hoe lang geldt de aanschafwaarderegeling?
Veel autoverzekeringen hebben standaard een aanschafwaarderegeling van één jaar. Wil je na dit jaar gebruik blijven maken van de regeling? Verzeker je auto dan bij een verzekeraar waar je in ruil voor een hogere premie de regeling kunt verlengen tot bijvoorbeeld twee jaar. Of jouw verzekeraar deze optie aanbiedt, lees je terug in de voorwaarden.

Auto gestolen of total loss? Let op hoeveel je vergoed krijgt
Bekijk van tevoren hoeveel je vergoed krijgt van je verzekeraar als je auto gestolen wordt of als je hem total loss rijdt. Er zijn verzekeringen waarbij je een maximaal bedrag uitgekeerd krijgt, ook als je auto meer heeft gekost. In de polisvoorwaarden zie je of je verzekeraar een maximaal bedrag vergoedt en welk bedrag dit is.

Heb je de dekking gevonden die bij je past? Kijk dan meteen met onze vergelijker welke partij de goedkoopste autoverzekering in huis heeft. Want voor een goede en goedkope autoverzekering zetten wij graag alles helder voor je op een rijtje. Polispark.nl: wij helpen je graag op weg!