Goedkoopste autoverzekering direct online vergelijken en goedkoop afsluiten!

Goedkoopste autoverzekering voor iedereen! Ook voor jongeren hebben wij de goedkoopste autoverzekering die je kan vinden op het internet! Jonge bestuurders betalen overal teveel voor hun autoverzekering, niet bij ons! Sluit nu direct een goedkope autoverzekering;

Goedkoopste autoverzekering afsluiten bij Polispark!

Wij kunnen de goedkoopste autoverzekering van Nederland aanbieden omdat wij een gedegen acceptatie houden en daarbij de risico’s beperkt houden en de premie laag door kunnen berekenen. M.a.w elke aanvraag behandelen wij persoonlijk zodat wij de goedkoopste autoverzekering kunnen aanbieden.

Goedkoopste autoverzekering

Team Polispark; Dick Keizer, Klaas Jan Stellema en Gerbrand Nicolai

Unieke tool voor de goedkoopste autoverzekering

Polispark.nl heeft een uitgebreid aanbod van goedkope autoverzekeringen. Zestig autoverzekeringen worden online met elkaar vergeleken. Wat Polispark.nl uniek maakt is een eigen ontwikkelde online tool. Deze tool berekent ieder jaar opnieuw de premies van de goedkoopste autoverzekering. Als er een beter alternatief is dan ontvangen klanten van Polispark.nl dit aanbod automatisch per e-mail. “Elk jaar weer zijn onze klanten gegarandeerd dat ze de laagste premie betalen voor de goedkoopste autoverzekering“, geeft Stellema aan. “Het werkt heel eenvoudig, in 2 klikken kun je je autoverzekering omzetten naar een andere verzekeraar. Samen met onze persoonlijke service vormt dit de kracht van Polispark.nl”.

Dekking van je Goedkoopste autoverzekering – Je hebt een keuze uit 3 verschillende autoverzekeringen, namelijk WA (deze is verplicht voor alle auto’s), en WA beperkt caso en All risk;

 1. WA (wettelijke aansprakelijkheid)
  De basis van iedere autoverzekering. U verzekert zich alleen tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen.
 2. WA + beperkt casco
  U krijgt naast de WA-dekking een vergoeding voor schade aan uw auto door onder meer brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en loslopende dieren.
 3. WA + uitgebreide casco (all risk)
  U krijgt naast de dekking voor WA en beperkt casco een vergoeding voor schade aan uw auto door botsingen, slippen, vandalisme. Ook kunt u rekenen op een pechservice in het buitenland.
 4. Online afsluiten?
  Wilt u uw premie berekenen en deze goedkoopste autoverzekering online vergelijken?

Goedkoopste autoverzekering zoeken maar ook online vinden?
Het is een hele online zoektocht om je goedkoopste autoverzekering te vinden. Wij, van Polispark, zijn er van overtuigd dat wij een goedkope en misschien wel de goedkoopste autoverzekering kunnen aanbieden.

De goedkoopste autoverzekeringen kiezen
De goedkoopste autoverzekering is alleen te kiezen als er voldoende keuze is, wij vergelijken je gegevens met 120 aanbieders van autoverzekeringen en tonen dit overzichtelijk zodat je gemakkelijk je keuze kan maken.

Er wordt niet altijd de goedkoopste autoverzekering gekozen
De goedkoopste autoverzekering wordt meestal als eerste gekozen en afgesloten maar let wel op je eigen risico, deze is soms €100,00 maar kan ook oplopen tot €250,00, dit kan natuurlijk je keuze beïnvloeden!

Premies en voorwaarden van een online autoverzekering
De goedkoopste maandpremie hoeft dus niet altijd de goedkoopste autoverzekering te zijn. Vergelijken doen we dus op de maandpremie maar ook op de voorwaarden, eigen risico en op de verschillende dekkingen.

Waar moet je dus op letten?
Als je je goedkoopste autoverzekering hebt gevonden let dan ook op de voorwaarden en je eigen risico, deze verschillen namelijk altijd!

Wij zijn een verzekeringskantoor met een vergelijkingssite, online vergelijken van autoverzekeringen, dit doen wij al meer dan 40 jaar (sinds 1972). Je bent dus welkom bij een vertrouwd, zeker en transparant bedrijf!

Goedkoopste Autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering kun je vrijblijvend vergelijken bij Polispark!